Vallent

Qui som

Ecoserveis, S.L. va néixer l’any 2003 amb la intenció de satisfer diferents necessitats en el mercat de la neteja industrial i domèstica, cobrint el major ventall possible de serveis en el sector: neteges d’edificis, escoles, comerços, ventilació, extracció... La nostra empresa la composen experimentats directius amb amplia i contrastada professionalitat en el sector. L’organigrama el completen dos encarregats degudament formats i amb més de 10 anys d’experiència en el tracte diari amb tot tipus de clients, satisfent les seves necessitats en tot tipus de serveis relatius a la higiene.

 

Qualitat

Ecoserveis ha estat capdevantera apostant per la Qualitat en el servei, així com en subscriure un clar compromís amb el respecte del mediambient i la Seguretat dels seus treballadors. Per formalitzar aquest compromís acomplim els estrictes requeriments de les normes ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001. Degudament certificades per AENOR. 

Per duur a terme els nostres compromissos Ecoserveis treballa continuament identificant la seva responsabilitat ambiental i social, apostant per l’eficiència mitjançant el control dels recursos humans i materials, efectuant un anàlisis dels recursos ambientals necessàris per efectuar les tasques i aplicant programes de millora en tots els aspectes derivats de les nostres diferents activitats.

Aquest treball de millora continua ens permet oferir als nostres clients un preu just en tots els serveis que realitzem.

Mediambient

El nostre compromís amb el mediambient va més enllà de l’escrupulós acompliment de la normativa vigent, volem fer un pas endavant i ésser proactius amb tots els aspectes mediambientals que afectan als processos de les nostres activitats. Amés exigim que els nostres proveïdors i empreses subcontractistes s’afegeixin a la nostra política mediambiental.

Per aquest motiu publiquem en la nostra web els objectius mediambientals subscrits i l’estàt d’assoliment dels mateixos.
                                                                                                   
                                                                                                Comunicat Medi Ambiental 

Seguretat

La seguretat no és una opció, és un clar compromís assolit per la nostra empresa per que els nostres treballadors puguin desenvolupar les seves tasques amb les màximes garantíes en materia de seguretat i salut.

Per fer-ho efectiu Ecoserveis porta a terme un control dels riscos associats a cadascuna de les activitats que realitzem i dels productes i maquinaria que utilitzem.

El nostre objectiu és millorar continuament el nivell de seguretat tot i aplicant la normativa vigent i procurant establir protocols de seguretat i millora que afavoreixin el treball amb les màximes garanties de seguretat per als nostres treballadors.